Σχετικά με εμάς

Ποιοί Είμαστε

Η Εταιρεία «ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤ. ΜΠΑΤΖΑΚΑΣ» ιδρύθηκε το 1960 ως απόσταγμα της αγάπης του Στέλιου Μπατζάκα για την εσωτερική διακόσμηση με κυρίαρχο υλικό τον γύψο. Έκτοτε με το πέρασμα του χρόνου και με την προσθήκη των τριών υιών του κατάφερε να εδραιωθεί στο χώρο, να επεκταθεί σε ανθρώπινο δυναμικό και να έχει πλέον τη δυνατότητα ανάληψης μεγάλων Δημόσιων Έργων, αλλά και οποιασδήποτε άλλης εργασίας ζητηθεί.

Το βιογραφικό της Εταιρείας μας είναι πλούσιο σε αναθέσεις έργων. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι τα κάτωθι: Η Βουλή των ΕλλήνωνΑιγινήτειο ΝοσοκομείοΑρεταίειο ΝοσοκομείοΧαροκόπειο ΠανεπιστήμιοΝομική Σχολή ΑθηνώνΚολλέγιο Αθηνών κ.ά.

Ως εταιρεία έχουμε τη δυνατότητα ανάληψης ιδιωτικών και δημόσιων έργων, με πλεονέκτημα την προσωπική εργασία και την αδιάλειπτη παρουσία μας καθ’ όλη τη διάρκεια της αποπεράτωσης του έργου.

Το έργο μας σε αριθμούς

0
+
Χρόνια Εμπειρίας
0
+
Ικανοποιημένοι Πελάτες
0
+
Επιτυχή Έργα
0
+
Επαγγελματίες Σύμβουλοι

Η Φιλοσοφία μας

Η κυρίαρχη ιδέα που διέπει την εταιρεία μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στις κατασκευές που αναλαμβάνει. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην τεχνογνωσία και την επαγγελματική κατάρτιση του προσωπικού και των στελεχών της.

Η φιλοσοφία της εταιρείας απλή. Πρέπει πάντα να αφήνουμε τον πελάτη ευχαριστημένο: Να ζει και να  εργάζεται σε ένα λειτουργικό και ευχάριστο χώρο.

Λειτουργούμε πάντα σε άξονα συνεργασίας με τον πελάτη και το διακοσμητή ή τον αρχιτέκτονα έτσι, ώστε, οι κατασκευές μας να αγγίζουν την τελειότητα. Δύσκολο θα πει κάποιος. “Ίσως” θα πούμε εμείς, διότι η επιδεξιότητα και το μεράκι που μας διέπει είναι ικανά για να αγγίζουμε την τελειότητα.


Τί είπαν για εμάς!

Η γνώμη των συνεργατών & πελατών μας είναι η μοναδική επιβράβευση για το έργο μας. Είναι το μόνο κίνητρο ώστε να εξελισσόμαστε, να βελτιωνόμαστε, να είμαστε πρωτοπόροι! Σας ευχαριστούμε!