Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Χορηγίες

Το 2011 ήταν για εμάς η σημαντικότερη χρονιά στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς, αλλά και της διαφήμισης, καθώς είμαστε η μοναδική εταιρεία γύψινων κατασκευών, ψευδοροφών, χωρισμάτων, θερμομόνωσης, που με την παρουσία μας κοσμήσαμε τα γήπεδα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Μπάσκετ, προκειμένου να συνεισφέρουμε με τον δικό μας τρόπο στον πολιτισμό.

Ως επίσημοι χορηγοί της ομάδας Ίκαρος Καλλιθέας για τη σεζόν 2010 – 2011, το όνομα της εταιρείας Στέλιος Μπατζάκας & Υιοί ΟΕ έγινε ευρέως γνωστό, αφού οι περισσότεροι αγώνες καλύφθηκαν τηλεοπτικά. Η παρουσία μας συνεχής και αδιάλειπτη, αφού εκτός απ’ τις τηλεοπτικές διαφημίσεις μας στο γήπεδο του Ικάρου στην Α1, ήμασταν παρόντες και σε κάθε αθλητική εκπομπή που μετέδιδε τα νέα του Ικάρου. Επίσης, διαφημιστήκαμε σε ειδικό έντυπο στην εφημερίδα Real News. Η απήχηση του κόσμου ήταν τεράστια και ανταμειφθήκαμε με τον καλύτερο τρόπο για την προσπάθεια που κάναμε να γίνουμε ευρέως γνωστοί στο πανελλήνιο.

Ευελπιστούμε τις επόμενες σεζόν, η παρουσία μας να είναι ακόμα δυναμικότερη και σημαντικότερη. Σε αυτά τα πλαίσια, ανανεώσαμε και την ηλεκτρονική μας προβολή.

Σας ευχαριστούμε!

Ιωάννης Μπατζάκας


Περιβάλλον

Η εταιρεία Ιωάννης Στ. Μπατζάκας, με ανεπτυγμένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, δίνει προς ανακύκλωση όλα τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και μέσα από τα έργα μας και τις επιλογές των υλικών μας προσπαθούμε να διατηρούμε ecofriendly συνήθειες .


Το Αρχείο μας