Η υπεροχή της εταιρείας σε υλικά & υπηρεσίες

Η υπεροχή της εταιρείας σε υλικά & υπηρεσίες

Η Εταιρεία «Ιωάννης Στ. Μπατζάκας –  Γύψινος Διάκοσμος» ειδικεύεται τα τελευταία 30  χρόνια στην τοποθέτηση γύψινων, γυψοσανίδων, τσιμεντοσανίδων, καθώς και στην εξωτερική θερμομόνωση.

Στα γύψινα, έχοντας για δάσκαλο ένα από τους μεγαλύτερους γυψαδόρους στην γύψινη διακόσμηση, τον ΣΤΕΛΙΟ ΜΠΑΤΖΑΚΑ, είμαστε πεπεισμένοι ότι είμαστε στην κορυφή  στις γύψινες διακοσμήσεις. Ο ατελείωτος κατάλογος γύψινων κατασκευών με δικά μας σχέδια, μοντέρνα και κλασικά, γύψινα σκαλιστά, γύψινα λούκια, γύψινοι θόλοι, γύψινα τακάκια, γύψινες ροζέτες, γύψινες απλίκες φωτισμού, και άλλα, όλα τοποθετημένα με πολύ μεράκι και αγάπη για τις γύψινες διακοσμήσεις, αποδεικνύουν ότι δικαίως κατέχουμε την κορυφή στα γύψινα. Η γυψοσανίδα είναι ένα υλικό που μας προσφέρει άπειρες λύσεις για την διαμόρφωση και διακόσμηση χώρων. Μπορούμε να επιτύχουμε χωρίσματα με γυψοσανίδα, ψευδοροφές με γυψοσανίδα, διακοσμητικές οροφές,  ειδικές κατασκευές με γυψοσανίδα, αναπαλαιώσεις με γυψοσανίδα. Η  γυψοσανίδα είναι ένα υλικό που μπαίνει  σε όλους τους χώρους του σπιτιού: στο σαλόνι, στην κουζίνα, στο υπνοδωμάτιο, στο μπάνιο, διακοσμώντας όλους τους χώρους του σπιτιού μας.

Με την γυψοσανίδα επιτυγχάνουμε να κατασκευάσουμε διακοσμητικές οροφές, βιβλιοθήκες από γυψοσανίδα,  έπιπλα από γυψοσανίδα ή να δημιουργήσουμε καινούργια δωμάτια με χωρίσματα γυψοσανίδας. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες της εταιρείας «Ιωάννης Στ. Μπατζάκας – Γύψινος Διάκοσμος»,  έχοντας στο ενεργητικό τους κάθε είδους κατασκευή γυψοσανίδας, είτε απλή, είτε ειδική κατασκευή, καταφέρνουν να φέρουν εις πέρας οτιδήποτε τους ανατεθεί. Οι φωτογραφίες άλλωστε το αποδεικνύουν.

Οι τσιμεντοσανίδες, ένα καινοτόμο υλικό μας προσφέρει λύσεις για την εξωτερική  δόμηση, αφήνοντας στο περιθώριο το συμβατικό χτίσιμο με τούβλα. Πρόκειται για συστήματα υψηλής ποιότητας, αισθητικής και εξαιρετικών τεχνικών χαρακτηριστικών. Εφαρμόζονται εύκολα και με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να εξοικονομούμε πολύτιμο χρόνο κατά την διάρκεια κατασκευής. Αποτελούνται από τα βασικά υλικά ξηράς δόμησης, όπως για παράδειγμα τσιμεντοσανίδες, γυψοσανίδες, μεταλλικά προφίλ, μονωτικά υλικά και συνοδεύονται, επίσης, από μια πλήρη σειρά παρελκόμενων,  τα οποία φροντίζουν για την τελειότητα του συστήματος.

H θερμομόνωση είναι σημαντικό μέτρο για την εξοικονόμηση ενέργειας. Η βελτίωσή της οδηγεί σε μείωση της απώλειας και, αντιστοίχως, κατανάλωσης ενέργειας των συστημάτων θέρμανσης, όπως καυστήρες, καλοριφέρ, κλιματιστικά ή άλλα σώματα ψύξης -,θέρμανσης και βοηθά στην ταχεία ανάκτηση της θερμοκρασίας του χώρου.

Η μείωση του κόστους λειτουργίας σε συνδυασμό με τη μακροχρόνια χρήση ενός κτιρίου οδηγεί στη βέλτιστη επένδυση των χρημάτων. Ένας χώρος κατοικίας με υψηλές προδιαγραφές για άνεση διαμονής, είναι πάντα ελκυστικός για τους μελλοντικούς αγοραστές ή τους ενοίκους. Ο παράγοντας αυτός θα παίζει μελλοντικά όλο και μεγαλύτερο ρόλο στη διαμόρφωση της εμπορικής αξίας ενός κτιρίου.

Ιδιαίτερα λόγω της εκρηκτικής αύξησης των τιμών του πετρελαίου και φυσικού αερίου, η θερμομόνωση είναι μεγάλης σπουδαιότητας και γίνεται ακόμη σημαντικότερη με τη θέσπιση του ενεργειακού πιστοποιητικού που αφορά στα κτίρια. Το ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης παρουσιάζει πλήθος πλεονεκτημάτων και αποτελεί το σύγχρονο τρόπο θερμομόνωσης νέων, αλλά και παλαιών κτιρίων, διαθέτοντας σήμανση CE, γεγονός που εξασφαλίζει την άριστη ποιότητά του.

Κατά την εφαρμογή του συστήματος δόμησης επικολλώνται θερμομονωτικές πλάκες ειδικών προδιαγραφών, εξωτερικά στις όψεις των κτιρίων. Στη συνέχεια διαμορφώνονται επάνω τους τα επιθυμητά διακοσμητικά αρχιτεκτονικά στοιχεία (σκοτίες, κορνίζες κτλ) και, τέλος, εφαρμόζονται υψηλής ποιότητας επιχρίσματα ενισχυμένα με κατάλληλο υαλόπλεγμα. Τα τελικά επιχρίσματα είναι έγχρωμα ή λευκά και υπάρχει η δυνατότητα για επιλογή ανάμεσα σε ιδιαίτερα ελκυστικές τεχνοτροπίες.

Με όλες τις προαναφερθείσες υπηρεσίες στις γύψινες διακοσμήσεις, στην ξηρά δόμηση με γυψοσανίδες τσιμεντοσανίδες, καθώς και στην εξωτερική –εσωτερική θερμομόνωση,  η Εταιρεία «Ιωάννης Στ. Μπατζάκας – Γύψινος Διάκοσμος» καλύπτει αποτελεσματικά τις όποιες απαιτήσεις.

Με τιμή

Ιωάννης  Στ. Μπατζάκας

Share this post