Ανάληψη αποκατάστασης εξωτερικής όψης Διατηρητέου κτιρίου στου Ψυρρή

Project Description

Πληροφορίες Κατασκευής

Τύπος Έργου

Οικιακή Κατασκευή - Αναπαλαίωση


Ο Γύψινος Διάκοσμος Ιωάννης Στελ. Μπατζάκας ανέλαβε την αποκατάσταση της εξωτερικής όψης Διατηρητέου κτιρίου στου Ψυρρή.

Άλλη μια τεράστια επιτυχία για τον Γύψινο Διάκοσμο Ιωάννης Στελ. Μπατζάκα που θα επαναφέρει στην πρωτέρα του όψη το Διατηρητέο κτίριο στου Ψυρρή τοποθετώντας  τσιμέντινα διακοσμητικά στοιχεία.

Το πρώτο στάδιο ήταν να φτιάξουμε καλούπια από τις φωτογραφίες που είχαμε από τον ιδιοκτήτη.Μετά χυτεύσαμε τσιμέντο μέσα στα καλούπια ώστε να δημιουργήσουμε τα τσιμέντινα διακοσμητικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για την πλήρη αποκατάσταση του διατηρητέου.

Το δεύτερο στάδιο είναι η τοποθέτηση των τσιμέντινων διακοσμητικών στοιχείων. Πρώτα σημαδέψαμε πάνω στα τσιμέντινα με γωνιά και τα κόψαμε με τροχό για να ταιριάξουν σωστά οι γωνίες και τα αντιγώνια μεταξύ τους  μετά βάλαμε εποξική κόλλα δύο συστατικών και τα κολλήσαμε στους τοίχους. Στο τέλος τα στοκάραμε με κόλλα πλακιδίων και έτσι αποδώσαμε τα μέγιστα της κατασκευής.Οι φωτογρεφίες άλλωστε αποδικνύουν την τέλεια εργασία όπως και το αποτέλεσμα.

< Επιστροφή στη λίστα