Είπαν για εμάς

Η γνώμη των συνεργατών & πελατών μας είναι η μοναδική επιβράβευση για το έργο μας. Είναι το μόνο κίνητρο ώστε να εξελισσόμαστε, να βελτιωνόμαστε, να είμαστε πρωτοπόροι! Σας ευχαριστούμε!

τεσττττττττρτ

Τεστ

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κι εγώ τη συνεργασία που είχα με την εταιρεία ” Γύψινος Διάκοσμος¨.

Αγανακτισμένος από…”μάστορα εργολάβο ¨που τα έκανε όλα για μια ανακαίνιση που ήθελα στο πατρικό μου (έτος κατ. 1958 ),

έψαξα στο ίντερνετ να βρω έναν γυψαδόρο για κάποιες συγκεκριμένες επιδιορθώσεις – κατασκευές στο σπίτι μου ( ψευδοροφή, καμάρα εισόδου σαλονιού και γύψινα ). Ψάχνοντας λοιπόν με κριτήριο τις δουλειές που θα έβλεπα στη ιστοσελίδα του υποψήφιου γυψαδόρου έπεσα στη σελίδα του Γύψινου Διάκοσμου. Αμέσως ήρθα σε επικοινωνία και κλείσαμε ραντεβού.

Εκεί γνώρισα έναν σοβαρό επαγγελματία και ηθικό άνθρωπο θα έλεγα.

Του έδειξα τα ΛΑΘΗ του προηγούμενου ¨μάστορα¨ και τη σοβαρότητα των προβλημάτων που μου προξένησε η δουλειά του…που σημειωτέον είχε το κόστος της. Αμέσως μου εξήγησε το τί έπρεπε να γίνει εξ αρχής τεχνικά, συμφωνήσαμε και ξεκίνησε τις εργασίες.

Έβγαλε εις πέρας αρκετά δύσκολο έργο, καθ’ ότι είχε τη γνώση και την εμπειρία για την αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων του σπιτιού.

Με λίγα λόγια μιλάμε για έναν επαγγελματία με γρήγορες αποφασιστικές και ακριβείς κινήσεις και το σημαντικότερο…ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ !!!!

Γιάννη σε ευχαριστώ για το όμορφο αποτέλεσμα!

Στο πλαίσιο των εργασιών για την υλοποίηση μιας σύγχρονης κατασκευής, όσο απλή ή σύνθετη κι αν είναι, η βασική επιδίωξη του επιβλέποντα μηχανικού συνοψίζεται στη σωστή διαχείριση του έργου. Κι αυτό γιατί επιτυχημένη διαχείριση έργου συνεπάγεται έντεχνη, ασφαλή και έγκαιρη κατασκευή, επιτυχημένη τόσο σε τεχνικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Με άλλα λόγια, ο επιβλέπων μηχανικός προσπαθεί διαρκώς να ισορροπήσει στο τετράπτυχο χρόνος, κόστος, ποιότητα και ασφάλεια, με όλους τους προαναφερθέντες παράγοντες να έχουν το ίδιο βάρος στις αποφάσεις του.

Τα παραπάνω βασανίζουν τον υποφαινόμενο σε διαρκή βάση, όταν πρόκειται για την επιλογή υλικών, προμηθευτών, και υπεργολάβων – συνεργατών. Ξεκινά από την παραδοχή ότι το ιδανικό υλικό θα ήταν το φθηνότερο και ταυτόχρονα ποιοτικότερο, αποτελεσματικότερο και ασφαλέστερο, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει στην αγορά, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους ειδικευμένους υπεργολάβους/συνεργάτες για κάθε εργασία. Ζητούμενη, λοιπόν, είναι η αξιολόγηση των παραμέτρων κάθε εργασίας, ώστε να υλοποιηθεί στα πλαίσια του χρονικού προγραμματισμού, στο χαμηλότερο κόστος για το δεδομένο επιθυμητό επίπεδο ποιότητας, σύμφωνη με τους κανόνες ασφάλειας και υγείας.

Εξαίρεση για αυτόν τον τρόπο σκέψης δε θα μπορούσε να αποτελεί η επιλογή συνεργάτη για κατασκευές ξηράς δόμησης, γύψινες διακοσμήσεις και θερμομόνωση. Σε ένα ευαίσθητο τομέα της οικοδομής, όπου η έντεχνη κατασκευή και η καλαισθησία πρέπει να συμβαδίζουν σε υψηλό επίπεδο, ο υποφαινόμενος έψαξε αρκετά και επένδυσε πολλές ώρες επίβλεψης και ψυχικής ηρεμίας μέχρι να καταλήξει στην εταιρεία «ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤ. ΜΠΑΤΖΑΚΑΣ». Με κύρια χαρακτηριστικά την υψηλή ποιότητα εργασιών, το ανταγωνιστικό κόστος και την έγκαιρη και συνεπή αποπεράτωση του έργου που της ανατίθεται, η συγκεκριμένη εταιρεία κέρδισε εύκολα την εμπιστοσύνη μου από την πρώτη συνεργασία και την επιβεβαιώνει σε κάθε καινούρια. Ως ιδιαίτερα σημαντικό αξιολογείται το προσωπικό ενδιαφέρον που δείχνουν ο Γιάννης και ο Χρήστος Μπατζάκας με τη διαρκή δική τους παρουσία, την επιλογή για στελέχωση και τον έλεγχο του ανθρώπινου δυναμικού τους στο εργοτάξιο, καθώς και με την προσωπική τους εργασία και τις τεχνικές γνώσεις τους. Πάνω από όλα, το ιδιαίτερο επίπεδο που διατηρούν ο Γιάννης και ο Χρήστος ως άνθρωποι και η αξιόλογη προσωπικότητα τους, εξασφαλίζουν πραγματική και ουσιαστική επικοινωνία, τόσο σε επαγγελματική όσο και σε κοινωνική βάση, κάτι πραγματικά δυσεύρετο στο χώρο των κατασκευών, αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία στις μέρες μας.

Προσδοκώντας σε νέες αποτελεσματικές συνεργασίες, εύχομαι στην εταιρεία «ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤ. ΜΠΑΤΖΑΚΑΣ» να συνεχίσει απαρέγκλιτα να δουλεύει όπως μέχρι σήμερα, αναζητώντας πάντα τρόπους τελειοποίησης και θέτοντας ολοένα υψηλότερους στόχους και στους Γιάννη και Χρήστο να παραμείνουν οι άνθρωποι που εκτιμώ και οι συνεργάτες που επιθυμώ».

Με την εταιρία «ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤ. ΜΠΑΤΖΑΚΑΣ» συνεργάστηκα πέρισυ το καλοκαίρι όταν αποφάσισα να διακοσμήσω το καθησιτικό και την κρεββατοκάμαρα του σπιτιού μου με κατασκευές γυψοσανίδας και να αυξήσω έτσι και τις θέσεις φωτισμού, τοποθετώντας σποτς και κρυφό φωτισμό.

Αρχικά είχα κάποιους ενδιασμούς στο να βάλω γυψοσανίδες στο σπίτι διότι το ύψος του σπιτιού ήταν χαμηλό και φοβόμουν ότι πιθανόν θα δίνει την αίσθηση ακόμα πιο χαμηλοτάβανου. Οι αμφιβολίες μου διαλύθηκαν όταν συναντήθηκα με τον Γιάννη Μπατζάκα στην οικοδομή για να δει το χώρο και να μου παρουσιάσει τις προτάσεις του.

Οι προτότυπες ιδέες του, οι εναλλακτικές κατασκευές που μου πρότεινε και η ικανότητά του να πιάσει μια αδούλευτη και ασαφή ιδέα μου και να εμπνευστεί μια πολύ όμορφη κατασκευή με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο αλλά και σίγουρο για την αισθητική ποιότητα των κατασκευών.

Αντίθετα με τις συνήθιες και τις πρακτικές των συναδέλφων τους (τεχνιτών), η εταιρία ήταν συνεπέστατη στο ραντεβού μας για τη κατασκευή των γυψοσανίδων. Με χαροποίσησε ιδιαίτερα ότι είδα τον Γιάννη σαν επικεφαλή του συνεργείου, πράγμα που μου διασφάλιζε οτι το κοινό μας όραμα για την κατασκευή θα γίνοντας πράξη στην κάθε του λεπτομέρεια. Το συνεργείο ήταν ιδιαίτερα οργανωμένο και χρησιμοποιούσε προηγμένα εργαλεία (όπως π.χ δέσμες λεϊζερ για το αλφάδιασμα του ύψους των κατασκευών) αποκλείωντας έτσι λάθος εκτιμήσεις και ξυλόματα-ραψίματα. Η δουλεά που έκαναν ήταν ιδιαίτερα προσεκτική, εμμένοντας στις λεπτομέριες αλλά και στην ποιότητα κατασκευής.

Δεν μου ήταν πλέον έκπληξη ότι φάνηκαν συνεπείς και στο χρόνο ολοκλήρωσης της κατασκευής. Φεύγοντας, μου άφησαν ένα σπίτι ακριβώς στην κατάσταση που το βρήκαν αλλά με δύο πολύ όμορφες κατασκευές. Η ποιότητα και η αισθητική της κατασκευής φάνηκε ακόμα πιο πολύ όταν στοκαρίστηκαν και βάφτηκαν (ακόμα μια φορά που ο Γιάννης είχε δίκιο).

Γενικώς η εμπειρία μου με τη συγκεκριμένη εταιρία ήταν πάρα πολύ θετική. Μακάρι και τα υπόλοιπα συνεργεία που πέρασαν από το σπίτι να είχαν την οργάνωση, την ποιότητα, την αξιοπιστία αλλά και την συνέπεια της εταιρίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤ. ΜΠΑΤΖΑΚΑΣ».

Εμπιστεύτηκα την εταιρεία «ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤ. ΜΠΑΤΖΑΚΑΣ» μετά από προτροπή μιας φίλης μου που έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη από τις εργασίες στο σπίτι της.

Αρχικά ήρθα σε επαφή με τον Ιωάννη Μπατζάκα για να δει το χώρο μου και ακούγοντας τις ανάγκες μου, μου πρότεινε νέες λύσεις και ιδέες που δεν είχα φανταστεί και θα αξιοποιούσαν καλύτερα τα δωμάτια που ήθελα να διαμορφώσω.

Οι εργασίες ξεκίνησαν άμεσα και ολοκληρώθηκαν εντός του χρόνου που μου είχαν υποσχεθεί, ενώ και από το οικονομικό κομμάτι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη, καθώς η σχέση τιμής και ποιότητας ήταν καλύτερη απ’ ό,τι περίμενα.

Σίγουρα πρόκειται για μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο, που με την μακρόχρονη εμπειρία τους, κρατούν την ποιότητα σε υψηλό επίπεδο και την τιμή σε σωστά και λογικά πλαίσια!!! Την συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!

Με ευχαριστίες

Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να μεταμορφώσω το σπίτι μου, αφού ήταν αρκετά παλιό και ήθελα να του δώσω μια μορφή σύγχρονη, όπως έβλεπα μέσα στα περιοδικά εσωτερικής διακόσμησης. Δυστυχώς, δεν ήξερα κάποιον που να ασχολείται με κατασκευές και ιδιαίτερα με γύψινα και γυψοσανίδες. Η δουλειά μου ήταν τέτοια, βλέπετε, που δεν το επέτρεπε. Έτσι, λοιπόν, αναγκάστηκα να ψάξω στο διαδίκτυο.

Για μεγάλη μου τύχη έπεσα στην ιστοσελίδα της εταιρείας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤ. ΜΠΑΤΖΑΚΑΣ». Αμέσως, μου έκαναν εντύπωση, οι καταπληκτικές κατασκευές, πόσο όμορφες και καλαίσθητες ήταν. Το σημαντικότερο, όμως, ήταν ότι οι ίδιοι οι ιδρυτές της εταιρείας εκτελούσαν την κατασκευή. Το θεώρησα τέλειο. Χωρίς δεύτερη σκέψη τους τηλεφώνησα αμέσως.

Την επόμενη μέρα κιόλας ήρθαν στο σπίτι μου και αφού τους είπα τι θέλω, μου πρότειναν και εκείνοι τις δικές τους ιδέες και καταλήξαμε στα σχέδια για γύψινα και γυψοσανίδες. Η κατασκευή ήταν όπως την ήθελα και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

21 χρόνια γνωριμίας, αγώνα για την τελειότητα, την ποιότητα παραγωγής, αλλά και ανταγωνιστικής τιμής με ανοιχτή προσφορά εργασίας, στήθηκε εμπιστοσύνη με αυξανόμενο μέλλον, μεταβλήθηκε σε σχέση αλληλοεκτίμησης, υπερβαίνοντας τα επαγγελματικά όρια.

Το όνομα αυτού … «Γύψινος Διάκοσμος»… Μπράβο παιδιά, συνεχίστε, έτσι όπως σας ξέρω. Εύχομαι καλή συνέχεια και προσπάθεια για τo αύριο..

Έχοντας τις καλύτερες συστάσεις από κατασκευαστή απευθύνθηκα στον κο Γιάννη Μπατζάκα για προτάσεις για 3 σημεία στο σπίτι μου με σημαντικό πρόβλημα διαρρύθμισης.

Οι λύσεις για το υπνοδωμάτιο με γυψοσανίδα σε δύο αντικριστούς τοίχους που στένευαν άβολα το χώρο ήταν απλές και εντυπωσιακές. Συμπεριλάβαμε και κρυφό φωτισμό και το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο. Στο σαλόνι επίσης μια λιτή και απέριττη γύψινη κατασκευή κάλυψε μια προηγούμενη κακοτεχνία και μεταμόρφωσε το χώρο.

Η συνεργασία μου με τον κο Μπατζάκα ήταν άψογη σε επίπεδο επαγγελματισμού, συνέπειας, ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Είναι σημαντικό επίσης να αναφέρω και τις ανταγωνιστικές τιμές για την ποιότητα της κατασκευής του.

Θα τον συνέστηνα ανεπιφύλακτα!

Με την εταιρία <<ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤ.ΜΠΑΤΖΑΚΑΣ ΓΥΨΙΝΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ>> συνεργάστηκα όταν αποφάσισα να κάνω ανακαίνιση στους χώρους του σπιτιού μου με κατασκευές γυψοσανίδας να αλλάξω το style και να δώσω με το γύψινο κρυφό φωτισμό έναν αέρα διαφορετικό.

Το πρόβλημά μου ήταν ότι εγώ μένω μακριά από την Aθήνα και συγκεκριμένα στο Τορόντο του Καναδά ενώ το διαμέρισμά μου είναι στην Αθήνα.Αυτό που μπορούσα να κάνω ήταν να μπω στο διαδίκτιο και να ψάξω να βρω μια εταιρία με γύψινες διακοσμήσεις και γυψοσανίδες που να μπορούσε να μου δώσει απάντηση και προσφορές.

Βρήκα πολλές εταιρίες αλλά όταν είδα τα έργα της εταιρίας << ΙΩΑΝΝΗΣ .ΣΤ.ΜΠΑΤΖΑΚΑΣ ΓΥΨΙΝΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ>>αμέσως μπόρεσα να διακρίνω στις κλασσικές του γύψινες κατασκευές μία διαχρονική αρχοντιά που αρμόζει στο κλασσικό style και στο μοντέρνο μία ανάλαφρη γοητεία κάτι που το επιβάλλει αυτή η στάση( αυτή η γραμμή )..

Για να μπορέσω να έχω ακόμη καλύτερη γνώμη και να μην παρασυρθώ από την πρώτη εντύπωση έκανα zoom ( μεγένθυση ) στις φωτογραφίες με ειδικό πρόγραμμα στον υπολογιστή έτσι ώστε να έχω μεγαλύτερη και καλύτερη ευκρίνεια της εικόνας και εκεί είδα περισσότερο την τεχνική πλευρά της δουλειάς τους τόσα στα γύψινα όσο και στις γυψοσανίδες η λεπτομέρεια ήταν ορατή και η απόφαση μου ξεκάθαρη να συνεγραστώ με την εταιρία έχοντας στοιχεία που μπορώ να κρίνω και να συγκρίνω με άλλες εταιρίες που βρήκα στο διαδίκτιο.

Την ίδια λοιπόν στιγμή έστειλα ένα μήνυμα στην εταιρία να μου στείλουν λύσεις και προσφορές και να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα να πάρουν στα σοβάρα την πρότασή μου λόγω που μένω στο εξωτερικό όμως την επόμενη κιόλας ήμερα πήρα απάντηση από το Γιάννη Μπατζάκα και ήρθαμε σε τηλεφωνική επαφή.

Από εκεί και μετά όλα έγιναν όπως τα είχα στο μυαλό μου και δεν είχα κανένα ενδιασμό γιατί ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που έχει γνώση πάνω στο αντικείμενο της γύψινης διακόσμησης και των κατασκευών γυψοσανίδας και ότι κάνει το κάνει με μεράκι και πολύ περισσότερο τον διακατέχει ανθρώπινη συμπεριφορά με συνδυασμό την επαγγελματική του κατάρτιση τον κάνει να διακρίνεται στο χώρο του.

Με λίγα λόγια στην συνεργασία μας υπήρξε εμπιστοσύνη , αλληλοεκτίμηση,συνέπεια και με συνδυασμό αυτών των παραγόντων τα αποτελέσματα είναι τέλεια.

Η εμπειρία μου με την εταιρία είναι θετική και η συνεργασία μου με το Γιάννη (ας μου επιτρέψει) φιλική.

Πιστεύω ακράδαντα ότι ο χώρος που ζούμε πρέπει να μας εκφράζει για να μας ξεκουράζει για αυτό πρέπει να βάζουμε το προσωπικό μας γούστο σε συνδυασμό τη συμβουλή των ειδικών για να έχουμε τέλεια αποτελέσματα και στο χώρο των γύψινων διακοσμήσεων και γυψοσανίδας αυτή η εταιρία πάντα με τη προσωπική μου γνώμη είναι η καλύτερη.